Game of Thrones map


Untitled-1

Свободните градове несъмнено ще се опитат да попречат на грамадната морска мощ на Денерис, правилно разпознавайки в нея потенциална заплаха, която би търсила начин да се наложи над Тясното море и по двата му бряга. Едновременно с това Юрон Грейджой очевидно ще потърси начин да седне на Железния трон с брак със Церсей, особено след като племенниците му са съюзници на Дани таргариен.

Самата Денерис има няколко варианта за действие – Да атакува директно Бурен край (както се случва с един друг грей в книгите); Да влезе в Дорн и да се насочи по суша към бурен край а след това и към Кралски Чертог (Кинг’с лендинг); Да влезе в Дорн, да присъедини и Тирелските земи и едва тогава да нападне Кинг’с лендинг; Да атакува Драконов камък (древното седалище на Таргариените) и след това да атакува Кинг’с лендинг.

С оглед на големия брой дотраки в армията си, вероятно ще търси бързо приземяване, но пак с оглед на варварската орда, няма да е добра идея да пуска халазарите на съюзническа територия, защото няма да успее да ги задържи изкъсо.

Реклама

Comments are disabled.

%d блогъра харесват това: