Списание Военна История

writer


11 responses to “Списание Военна История

 • Апостол Апостолов

  Поздравления за вашето начинание. Българската военна история е богата на личности и събития и днес още повече се нуждае от популяризиране. Не ги подминавайте за сметка на чуждите. Успех в следващите издания!

 • д-р Знайко Критикарски

  Хубава статия за битката при Ватерло. Добре ще е авторът да си оправи правописните грешчици, а и няма да е лошо в библиографията пред всички останали публикации, посочени там, да се отбележи, че най-важния труд, ползван за тази псевдо-научна статия е английската версия на Уикипедия. Хубаво е да си отговорите на въпроса защо изобщо се занимавате да правите списание, статиите на което са под всякаква критика. Иначе оформлението е добро, идеята страхотна, но намерете хора, които поне нещо да отбират от военно делo.

 • Тхе Енд

  Списанията може ли да се закупят от вестникарските бутки или където и да е другаде или са достъпни само в електронен формат ?

 • Златко Златев

  Списанието е много добро и дава необходимата информация за неспециалиста. Бих препоръчал като лаик, статиите да бъдат обогатени с повече цветни илюстрации и снимков материал за военната техника, въоръжението и униформите през вековете (подобно на статията за наемниците). Също така е необходимо да се увеличат материалите за българската военна история, въоръжение и традиции-това е необходимо особено днес, когато нашата армия понася непоправими удари от собствените си политици, а общественото доверие е снето от нея.

 • Alexander Stoyanov

  Списанието е само в електронен формат

 • Alexander Stoyanov

  С удоволствие публикуваме всичко, посветено на българската военна история, стига разбира се някой да напише и изпрати подобен материал. Проблема с нашата военна история е, че тя е крайно митологизирана, а ние, макар и да се гордеем с народа и миналото си, сме привърженици на реализма в историята – т.е. когато губим, хубаво е да си признаваме, когато не сме чак толкова на висота, хубаво е да го отбелязваме. Историята ни има достатъчно величави моменти и не се нуждае от митове и хиперболи….

 • Иван Паскалев

  Поздравления !!!
  Инициативата ви заслужава суперлативи !
  Поздравявам ви, адмирирам начинанието ви !

 • Райко Николов

  Исках искрено да Ви благодаря за страхотното списание! Попаднах случайно на него онзи ден и цяла нощ четох с много голям интерес. Продължавайте да издавате нови броеве! Вярвам, че това е повече от обикновено списание и трябва да бъде четено не само от любители на военната история! Повечето специализирана литература по темата е на чужди езици. Радвам се, че вече я има в електронен вариант и на български!

 • Митко Манев

  Поздравления.В тия трудни времена да се занимаваш с издателска дейност е направо геройство, но убеден съм, че ще се справите, още веднъж УСПЕХ.

 • grigor

  Браво на Вас ентусиасти! Не се разочаровайте от критичните мнения:-)
  Желая Ви още поне 200-300 броя 😉

 • Списания - Presata.eu

  […] Хирургия     Български език     Военна история […]

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: